Naschoolse opvang

Onze schoolpoort gaat ’s morgens open vanaf 8u10. Tussen 7u en 8u10 kan U gebruik maken van de buitenschoolse kinderopvang ’t Biebelotje – Veerstraat 13, 9290 Uitbergen (oude pastorij) – Tel : 052/43 25 47. Let op : om gebruik te kunnen maken van de buitenschoolse opvang dient U eerst het administratief dossier in orde te brengen bij de dienst Vrije Tijd – Gaver 72, 9290 Berlare – Tel : 052/43 25 40 – e-mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook na schooltijd wordt er opvang voorzien in ’t Biebelotje tot 18u30. Kinderen die naar de opvang gaan, verzamelen onder het afdak en worden door één van de leerkrachten naar de opvang gebracht. Ook op woensdagnamiddag, pedagogische studiedagen, facultatieve verlofdagen en tijdens de schoolvakanties kan uw kind terecht in ’t Biebelotje. De tarieven variëren van 0.84 € (per begonnen half uur) tot en met 9.41 € (voor een verblijf langer dan 6 uur).  Vanaf het 2de kind per gezin wordt een korting toegestaan van 25%

 

Middagopvang

Onze leerlingen kunnen zowel boterhammen als een warme maaltijd eten op school. Elke morgen gaat de administratief medewerkster rond in de klassen om te noteren wie er warm blijft eten. Het menu hangt uit aan het secretariaat en in de peuterspeelzaal en is ook te bekijken op de website. Een maaltijdkaart kost 12.5 € voor 5 maaltijden en wordt verrekend via de schoolfactuur.

 

Een drankenkaart kost 5 € voor 10 drankjes. Ons aanbod : water, bruiswater, chocomelk, melk, sinaasappelsap, appelsap en aardbeiendrank.